Aşk için badem

Yeni evliyim. Eşimle ilişkim, istediğim kadar uzun sürmüyor. Bazı gıdaların cinsel gücü ve performansı artırdığı öğrendim. Hangi besinleri tüketmem gerekir Zararı olur mu
KAYGI kokan bir ifadeniz var. Önce sakin olun ve gerilmeyin. Düzenli beslenme, sıkıntınıza çare olacaktır. Eşinizle birlikte bu konuyu paylaşır ve rahatlayın. Ahududu, böğürtlen, çilek, kiraz, somon, yağsız kırmızı et, tavuk, hindi, yumurta ve kuru baklagiller, avokado, domates, sarımsak, istiridye, midye, deniztarağı, acı biber, zencefil, badem destekler.
SARIMSAK TÜKET
Bağırsak kurdum var. Altı ay önce birçok doktora gittim. Hepsi farklı ilaçlar verdiler. Hiçbiri de fayda geçmedi. Ne yapmalıyım
PARAZİTLER sadece yiyecekten geçmez.
Evde birlikte kaldığınız kişiler varsa hep beraber tedavi olmalısınız. Yoksa herkesten herkese tekrar bulaşabilir. Ayrıca dışarıda yemek yediğiniz yerlerden kaynaklanıyorsa aynı şekilde parazit bedene tekrar girebilir. Farklı tip parazitler var. Size verilen tedaviyi tam ve doğru uygulayın. Dışkı takibinizi yapın. Zerdeçal, karanfil, sarımsak, kekik, eğrelti otu, zencefil faydalı olur.
TEDAVİSİ ÖMÜRLÜK
Hocam, 4 yıldır sedef hastasıyım. İlaç kullanıyorum ama hastalığım geçmedi. Hep böyle mi devam edecek
CİLDİNİ zarar görmesin diye iyi koru.
Yaz kış güneşlen.
Enfeksiyonlardan korun.
İlaçlarını kontrol et. Bazı tansiyon ilaçları, ağrı kesiciler, sıtma ilaçları, kalp yetmezliği ve ritim düzenleyici ilaçlar, bazı antibiyotikler ve mide ilaçları sedefi arttırır.
Selenyum ve E vitaminli desteği al. Badem ve fındık yağı, ıspanak, şalgam, pancar, karalahana ve karahindiba, brokoli, kivi, kabak, kuşkonmaz ye.
DURUM ZOR...