İstifa etmesi gereken Şenol Güneş değildi!

Beşiktaş'ta bu sezon işler istenildiği gibi gitmiyor. Sezona inişli-çıkışlı başlayan siyah beyazlılarda Trabzonspor, Adana Demirspor ve son olarak Konferans Ligi'nde Lugano'ya karşı alınan ağır yenilgi sonrası bardak taştı. Öyle ki; Lugano karşılaşmasında 9 dakikada yenilen 3 gol sonrası taraftar stadyumdan ayrılmadı. 1 saatin üzerinde Dolmabahçe'de yönetim protesto edildi.

ŞENOL GÜNEŞ NEDEN İSTİFA ETTİ!

Beşiktaş'ta taraftar Şenol Güneş'i hiçbir zaman istifaya davet etmedi. Tribünler protestoların başladığı ilk günden bu yana sürekli yönetim ve başkana yönelik istifa çağrısında bulundu. Ancak takımından memnun olmayan ve Beşiktaş'ı teknik anlamda toparlayamayacağını düşünen Güneş, Lugano maçının ertesi günü antrenmana gelmedi ve istifasını yönetime sundu.

ÇEBİ'NİN ADAYLIĞI KONUŞULUYOR

Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş istifası sonrası olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı aldı. Ancak taraftarın beklentisi bu yönde değildi. Siyah beyazlı taraftarlar Beşiktaş'ın şu anki durumundan Çebi'yi sorumlu tutuyor. Niteki Şenol Güneş'i de getiren oydu. Transferlerde son söz hakkı da başkanındı. Başkan Çebi böyle düşünmüyor ki seçimde tekrar aday olacağı bilgileri yayıldı. Sayın başkan, yönetiminde 6-7 değişiklikle yeniden seçime girmeye hazırlanmaya başlamış. Diğer tarafta ise Hasan Arat'ın seçime hazır olduğu Fikret Orman'ın ise yeniden başkan adayı olmak istediği belirtiliyor.