Gündem yeni anayasa

ANKARA'DA siyasi hareketlilik sürüyor.
Türk siyasetinin geleceğini etkileyecek yüksek düzeyli toplantılar ve görüşmeler devam ediyor. Başkan Tayyip Erdoğan'ın siyaseti normalleştirme temasları devam ediyor. Başkan Erdoğan, İYİ Parti Kurucusu ve eski Genel Başkanı Meral Akşener'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
Başkan Erdoğan, 11 Haziran'da da CHP Genel Merkezi'ne iade-i ziyarette bulunacak. Bu görüşmelerin çok önemli yansımaları olacak.
BAŞKAN ERDOĞAN ve ÖZGÜR ÖZEL GÖRÜŞMESİ: Başkan Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı olarak değil, aynı zamanda Cumhurbaşkanı sıfatıyla yapacağı ziyaretin tarihi bir anlam taşıdığı kaydediliyor. Başkan Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yapacağı ziyarette neler konuşulacak
AK Parti kulislerinde;
Başkan Erdoğan'ın, ziyarette yeni anayasa çalışmalarını hatırlatarak, bu dönem tarihe yeni, sivil, demokratik, özgürlükçü herkesin mutabık kalacağı, Meclis'teki tüm partilerin ortak kararıyla, 'imza atılsın' temennisini dile getireceği ifade ediliyor.
MİLLİ MESELELERDE BİRLİKTE DURUŞ: Başkan Erdoğan, Türkiye'nin milli meselelerinde özellikle dünyaya karşı, 'ortak duruş' mesajının verilmesinin önemine vurgu yapacağı belirtiliyor.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ziyaret sırasında bir dizi talep götürmüştü. Erdoğan'ın da o talepleri değerlendireceği kamuoyuna yansımıştı.
Başkan Erdoğan'ın görüşmede, 'siyasette diyaloğun' önemine