Yalan rüzgarı

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

İkinci yarı ne olur bilemem, Kartal'ın fotoğrafına bakıyorum, hem flu hem de negatif ötesi! Yahu arkadaş, sen Beşiktaş'sın, şampiyonluğa oynayacaksın (!), ama kişisel olarak kaygılıyım!
O forma ağırdır, asırlık ötesidir. Onun içine giriyorsan, varını-yoğunu ortaya koyacaksın. Teknik direktör kimi oynatır, kimi yedek bırakır, zerre kadar beni ilgilendirmiyor. Paranızı-pulunuzu tıkır tıkır alıyorsunuz, ama futbol oynamaya gelince...
Sakın ola, 'özgüven' kelimesine sığınmayın, koca bir ilk yarıda ne oynadınız, ne ürettiniz de atamadınız Bir şut bile yok. Öyle topu çevirmekle, pasla falan olmuyor bu işler!
Valla rakibe bakıyorum, iyi mücadele ettiler, üstelik iki de net pozisyon yakaladılar, atamadılar, Ersin izin vermedi! Ya siz, koca bu yarıda ne yaptınız Dönün aynaya bir bakın, o savunma kilidini bırakın açmayı, refleks dahi gösteremediniz, yalan rüzgarı gibiydiniz. Ne doğru dürüst pres, ne de çabuk oyun, sıfır ötesi! Uğurcan'a üzüldüm, tabi ki bu oyunun için de kendi kalesine gol atmak da var, tahta ayağına geldi sanırım! Kartal'a adeta bir gol ikram etti!
Dedik ya, ikinci yarı ne olur Valla, Oğulcan'ın 55'te çift sarıdan kızaracağını kimse önceden kestiremez! Kuşkusuz bu eksiklik Kartal'a pozitif olarak dönüş yaptı. On kişi kalmasına karşın yüklenen ev sahibi takım, 63'de Aboubakar'ın müthiş golünü kalesinde gördü. Bu, o dakikaya kadar Kartal'ın fileleri bulan tek şutuydu, yorum sizin!