Hande reytinglerle cevap verdi

Hande Erçel, 'Bambaşka Biri' dizisi başladığı andan itibaren öyle eleştirilere maruz kaldı ki, oyunculuğu yerden yere vuruldu.

Dizi 2. bölümde beklenilen sesi getirdi ve reyting sonuçları da bunu ispat etti.

Geçen hafta yazımda sosyal medya gücü ile reytingler uyuşmadı dedim ama bu hafta pazartesi gecesi gösterdi ki Hande'ye yapılan kötü eleştirilerin dizinin izlenme oranına büyük etkisi oldu.

Fanların da etkisiyle Hande konuşulduğu kadar da izlendi.

Gelelim Hande'nin oyunculuğuna.

Ekranlara çok yakıştığı kesin.

İyi bir oyuncu oldum demek için erken ama hem bu kadar eleştirilip hem de yıllardır başrol oynayabildiğine göre ve işleri genel olarak tutulduğuna göre Hande bu yolda daha çok ilerleyecektir.

Açıkçası Hande'nin oyunculuğu daha da gelişecektir.

POPÇULARIN FUTBOL MERAKI

Simge Sağın, 'Aşkın Olayım' şarkısı ve Icardi'nin her maçta şarkıyı sevmesi ve söylemesiyle hem kendini hem de şarkıyı öyle bir yere taşıdı ki, 40 yıl uğraşsa bu etkiyi bir şarkıyla yapamazdı.

Simge'den sonra görüyorum ki herkeste bir futbol merakı oluştu. Neredeyse futbol ile hiç ilgilisi olmayan şarkıcılar bile Simge'nin şarkısını okuyup dikkat çekmeye çalışıyor.

Düşünsenize Galatasaray gibi bir kulübün en iyi oyuncularından biri ile tüm statta 7'den 70'e herkes sizin şarkınızı biliyor.

Bu sene bu popülerliği yakalamak isteyen futbol maçlarına giden çok isimle karşılaşacağız net...

BU ARADA HANDE YENER'İ DE UNUTMAMAK LAZIM.

Fenerbahçe taraftarı, yeni transferi Edin Dzeko için sanatçının 'Beni Sev' şarkısını sahiplendi. Yine aynı sanatçının 'Sebastian' şarkısını Sebastian Szymanski gol atınca statta taraftarlar söylüyor. Hande de bu ilgiye kayıtsız kalmadı ve maçlara gelmeye başladı.

DİJİTALE YENİ BİR RAKİP