Hakem camiası yine yıpranacak

Ahmet İbanoğlu MHK'si hakem klasmanlarını yapmadı. İbanoğlu'nun da yer aldığı eski MHK'nin hazırlayıp önlerine bıraktığı yani klasman listelerini onaylamadıkları bilinen gerçek. Anlaşılan İbanoğlu kendi yaptığı listelere bile inanmamış ki; kendi kurduğu MHK'de de o listeleri savunamamış. Devre arasında yapacakmış klasmanları... Devre arasında Süper Lig'e alacakları hakemlere nasıl maç verecekler Bu işten yine hakem camiası çok zarar görecek.

Gaziantep-Galatasaray maçında Ali Şansalan sıkıntılıydı. Şansalan bu maçta VAR'a iyi şans verdi. Şansalan'nın da VAR hakemliğine geçme vakti gelmiş galiba! Beceremeyenleri VAR hakemi yapıyorlar nasıl olsa!

Beşiktaş-Sivas mücadelesindeki Zorbay Küçük artık hakemliği kurnazca yapmayı öğrenmiş gibi geldi bana. Çok tehlikeli hareketler bunlar. Zorbay'ın üflediği düdüklerden anladığım; ev sahibi takımların hakemi olma yolunda karar almış sanki!

Ankaragücü- Fenerbahçe karşılaşmasında Arda Kardeşler çaldığı çalmadığı düdüklerle güven veremediği için oyuncuların içinde kalıp itirazları ile uğraştı. Kardeşler, hakemlikte bunca zamanda aşama yapamamasının nedenlerini araştırıp halletmesi gerekiyor acilen.