Siyasal futbolun eseri

Milli takım demek hırs, umut, heyecan, saygı ve mutluluk demektir. Milli takımı 4-2'lik Japonya rezaletine bakarak değerlendirmek, asıl başarısız olanları kurtarmaktan başka bir işe yaramaz. Milli takım kötü futbol oynuyor çünkü saha içerisinde ve dışarısında doğru bir organazasyonu yok. Siyasetin atadığı bir TFF Başkanı ve yönetim kurulu ile gidilecek bir yol yok. Kendisini dünya futbolunun merkezi zanneden Hamit Altıntop ve en önemli kriteri kendisinin sözünden çıkmamak olan Kuntz'la ülke futboluna yeni bir vizyon katma şansımız yok.
TFF'nin varlık sebebi sadece A Milli Takım organizasyonu yapmak değildir. Ortaya umut veren, bilimle ve akılla işlenmiş bir organizasyon koymaktır.

İkinci telefonunda Fetöcülerin hainlik organizasyonu için kullandığı bylock uygulaması olan Mehmet Büyükekşi'yi kimler, neye göre destekledi ve başkan yaptı Mehmet Büyükekşi hangi projeyi ortaya koydu da ülke futbolunun patronu oldu Türkiye'de yetişmiş yerli teknik direktörleri beğenmemek, hatta küçümsemek dışında öne çıkan bir özelliği olmayan Hamit Altıntop'un hangi fikri kendisini ülkenin futbol aklı yaptı