Fenerbahçe için lig, puan kaybedince başlar!

Fenerbahçe milli ara sonrası sıkışık ve zorlayıcı bir fikstürden kayıpsız geçmeyi başardı. Antalyaspor maçı beklendiği kadar kolay geçmemişti ancak Nordsjaelland galibiyeti takımın temposunu tekrar yakalamasını sağladı. Alanyaspor maçının ilk yarısında da, bu ritmi sürdürdü Fenerbahçe. Zeminin bozukluğu ve Atilla Karaoğlan'ın insanı sinir testinden geçiren kararlarına rağmen, gol ilk yarının sonlarına doğru gelebildi.

İlk 45 dakikada sahaya hükmeden, her istediğin yapabilen ve bunları en doğru şekilde uygulayan Fenerbahçe izledik. İrfan Can golü attığı için öne çıkan isim oldu ancak, onun dışında öne çıkan bir isim söyleyemeyiz. Çünkü takım halinde herkes işini en doğru şekilde yapınca, kimsenin parlamasına ihtiyacı kalmadı Fenerbahçe'nin. Belki de, Fenerbahçe'nin bu sezonki en önemli sırrı bu olacak.

Zihinsel testten geçtiler

Zaman zaman performansa dayalı inişler çıkışlar olacaktır. Ama takımda herkes birbirinin açığını kapatmak için çalışıyor ve şampiyonluk bu yardımlaşmaya dayalı mücadele ile elde ediliyor. Sezon sonunda hedeflenen başarıya ulaşmak için çözülmesi gereken sadece taktik-teknik problemler değil. Saha içindeki 11 kişinin, birbirleri için savaşması gerektiği bilincine sahip olması gerekir. Fenerbahçe şimdiye kadar bu zihinsel testi başarıyla geçmiş durumda.

Henüz kaybettiğindeki reaksiyonu görmedik