Yakın tarihin en korkunç katliamı, körler, İslam Birliği

"İsrail Habsora (İncil) olarak adlandırılan yapay zekâ programını kullanarak Gazze'de her gün 300 -500 masum öldürüyor. Hamas mücahitlerinin aile ve akrabalarını da hedef seçiyor, korkunç bir "kitlesel suikast fabrikası" işletiyor.

Amaç Gazze'yi Filistinlilerden temizlemek.

Sığınacak hiçbir yeri olmayan halk üzerinde şok etkisi meydana getiriyor katliamlar.

İsrail ordusunda, evler dahil Gazze'deki potansiyel hedeflerle ilgili dosyalar var; bir hedefe yönelik saldırıda öldürülmesi muhtemel sivillerin sayısını bekliyorlar. Ölecek insan sayısı hesaplanıyor, istihbarat birimlerince önceden biliniyor.

Katliamlar tesadüfen değil. "Gazze'deki bir evde 3 yaşında bir kız çocuk öldürülmüşse ordudan biri onun öldürülmesinin önemli bir şey olmadığına karar vermiştir. Başka bir hedefi vurmak için çocuklar feda edilebilir hedefler. Hamas gibi rastgele roketler fırlatmıyor. Her şey kasıtlı, hesaplanıyor. Her evde ne kadar ikincil hasar olacağı tam olarak biliniyor."

Eski bir istihbarat görevlisi yapay zekâ ile kitle suikastlarını böyle anlatıyor.

Amaç; Hamas mücahitlerinin tüm ailelerini hatta mahallelerinin büyük bir kısmını yok etmek.

İsrail, modern tarihin en ahlaksız katliamlarından birini yapıyor.

KATLİAM KÖRLERİ

Alman medyasına göre, İsrail 16.248 kişiyi katletmiş ama Hamas terör örgütü halkı kalkan olarak kullanıyormuş. Halkın olmadığı bir alanda savaş yapsa siviller etkilenmezmiş.

Der Spiegel şöyle yazıyor:

"7 Ekimde Hamas, İsrail'e saldırdı, çoğu çocuk, kadın, sivil 1200 kişi öldürdü, kadınlara tecavüz etti. Hamas terör örgütü. İsrail hükümetinin hedefi Hamas'ı yok etmek, rehineleri kurtarmak." (Der Spiegel, 4.12.2023)

1200 kişi öldüren Hamas terör örgütü, 70'i çocuk, kadın, sivil; 15.648 kişi öldüren İsrail terör devleti değil! Öyle mi

Alman İçişleri Bakanlığı, Hamas'ı terör örgütü listesine aldı. Filistin lehine gösteri yapanlar terör örgütüne yardım etmek ve onun propagandasını yapmaktan tutuklanıyor.

Der Spiegel, savaş protestolarını da yazıyor: "Amerika'da, Beyaz Saray'ın önünde bir artist, yanına senatörleri, İsrail karşıtı Yahudileri ve Müslümanları da alarak açlık grevi başlattı."

Batı Şeria'da İsrail zulmü altında yaşayan Filistinli bir anne haykırıyor: "Filistin hür bir ülke, biz dünyanın en hür halkıyız. Vatanımızı savunuyoruz. Abbas Hükümeti işgalcilerin bastonu, İsrail'e yardım ediyor. O bizi temsil etmiyor, bizi Gazze mücahitleri temsil ediyor. Mücahitler vatanını savunuyor. Biz direnişçileriz, 75 senedir işgalcilerle mücadele ediyoruz. Her gelen nesil direnişçi olacak. Arap liderler bizi sattı. Ey köpekler, bu zor günümüzde biz ağlarken siz eğlenceler düzenliyorsunuz! Filistin satılamaz! Filistin halkı özgürdür ve özgür kalacak!"

Batı Şeria'da güya savaş yok. Her yer İsrail kontrolünde. 7 Ekimden bu yana 254 Filistinli şehit edildi, 3.480 Filistinli gözaltına alındı.

Bir baba bombalarla öldürülen yavrusunu kucağına almış, ağlıyor ve haykırıyor: "Bu çocuk mu terörist Bu yavru size ne yaptı"

Bazı Arap ülkeleri İsrail'le normalleşme politikaları yürütüyor. Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır, Fas; İsrail'e boykot uygulamaya karşı çıktı.

Ümit edelim ve gayret edelim ki Filistinli anne, baba ve çocukların feryadı "Katil İsrail, artık yeter!" diyemeyen vicdanlarda yankılansın; 7.5 milyonluk terör devletine dur diyemeyen 1.5 milyar Müslümanı bir araya getirsin.