Skoru Bjelica ile hakemler belirledi!

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Çok değil bir hafta evvel şampiyonluğun en büyük adaylarından Beşiktaş'ı net bir skorla yenen Trabzonspor gibi büyük bir takım, uzatmalar dahil 24 dakikada üç gol yiyip maç kaybeder mi Bir başka deyişle 2-0'dan maç verir mi
Futbolda var bunlar, ancak rakiple aranızda kadro kalitesi olarak bayağı bir fark var ise kolay kolay kaybetmezsiniz. Amma velakin Trabzonspor çok kolay teslim oldu!
Siz, oyunda kaldığı süre, kötü oyuna rağmen bir gol atan, bir asist yapan, iyi oynayan Onuachu'yu oyundan alırsanız maçı verirsiniz. Allah bilir, Volkan Demirel hoca ve defans oyuncuları başta olmak üzere Hataysporlular Bjelica'ya ne dua etmiştir! Zira rakip takımın ekmeğine 67. Dakikada yağ süren Trabzonspor'un teknik direktöründen başkası değildi.
Oynadığı bölümde ev sahibi takımı deyim yerindeyse yerle bir eden adamı dışarı almakla kendi ayağına sıktı Bjelica! Beşiktaş'ı yenen oyuncuların başında gelen, ayağında top tutan, hücumda oyuna ören Onuachu'dan bahsediyoruz.
Son haftaların golcülerinden Vişça'nın dışarı alınması, buyurun buradan yakın!
Onu geçtik, sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan Bardhı'nın oyunda o kadar kalmasına ne demeli Öne geçtikten sonra geniş alanda etkili olacak Trezeguet'i kullanmak insanın aklına gelmez mi arkadaş Gelmezse kaybedersiniz.
Her daim övdüğümüz, yere göğe sığdıramadığımız kaptan Uğurcan Çakır'ın yediği gol hakikaten inanılır gibi değil. Hiç ama hiç yakışmadı kaptana. O golden sonra ev sahibi takımın oynama iştahı arttı. Trabzonspor ne kadar geri çekildiyse ev sahibi o kadar etkili olmaya, oynamaya başladı.