Enis'lerin destanı!

Bazı mevkilerde onca eksiğin ve onca sakat oyuncunun yanı sıra, ligde arka arkaya alınan iki mağlubiyet bordo-mavili oyuncular üzerinde öyle bir baskı oluşturmuş ki, ilk 15 dakika Trabzonspor'u tanıyana aşk olsun. Zira Kasımpaşalı oyuncular, kovandan çıkan arılar gibi toplu halde Trabzonspor'un üzerine uçarak gitmeye, gol bulmaya çalıştılar. O bölümde girdikleri bir, iki pozisyon vardı, onlardan biri gol olsaydı Trabzonspor'un işi zorlaşırdı.

Trabzonspor'un kötü başladığı karşılaşmada Enis Destan, girdi devreye önce. Vişça'nın, kafasına nişan alarak paraşüt gibi indirdiği topun hakkını teslim etti genç oyuncu. Atak Trabzonspor'un rakip kaleyi yokladığı ilk pozisyondu. Anlayacağınız ilk atakta golü buldular.

Enis'in golü hayat verdi, bordo-mavili oyuncular deyim yerindeyse ölü toprağı üzerlerinden atarak derin bir nefes aldılar!

Sonra Enis Bardhı çıktı sahneye; Vişça ve Ömür'ün de katkılarıyla müthiş bir gole imza attı, kalan bölümlerde Trabzonspor'un rüzgâr olup esmesine, şimşek olup gürlemesine etki yapacak!

Yeri gelmişken Bardhı'nin attığı 2. Gole şapka çıkarılmalı! O gol, yani Trabzonspor'un 4. Golü radara takılmış olsaydı; trafik polisi anında cezayı yapıştırırdı. Belki de sürücünün ehliyeti elinden alınırdı! Bilmem anlatabildik mi Bardhı'nin topa ne kadar sert ve klas vurduğunu.